€ 59,- bij Megekko

Steelseries Arctis Nova 1 Zwart Review

25 september 2022, laatste update op 25 september 2022, 161 views Rapporteer
Hands-on 0

Ik heb de Steelseries Arctis Nova 1 mogen uitproberen via Reviewclub en ben er zeer over te spreken. De koptelefoon ziet er goed uit, hij is niet te groot en zit lekker, de geluidskwaliteit is top en in online meetings ben je goed verstaanbaar! Alleen noise cancelling ontbreekt.

Pluspunten

• Goede geluidskwaliteit
  • Mooi compact design
  • Goede microfoon met noisecancelling

Minpunten

• Geen noise-cancelling voor jezelf
Ik heb de Steelseries Arctis Nova 1 mogen uitproberen via Reviewclub en ben er zeer over te spreken. De koptelefoon is erg fraai ontworpen door de fabrikant. De koptelefoon is namelijk niet te groot, waardoor je 'm makkelijk in je tas meenement en daarbij ook mooi afgewerkt. Verder valt ie ook goed over je oren en zit hij daardoor erg lekker. De geluidskwaliteit is top, in de muziek die ik luister hoor je alle geluiden heel helder en dat draagt echt bij aan een goede beleving. In online vergaderingen ben ik goed te verstaan voor de andere aanwezigen. Het enige wat ik er jammer aan vind is dat de koptelefoon geen noise cancelling heeft, dus als je deze wilt gebruiken in een rumoerige omgeving, zoals een kantoortuin of onderweg sluit ie je minder goed af van de buitenwereld dan een koptelefoon met noise cancelling zou doen. Al met al zou ik de koptelefoon zeker aanraden om te gebruiken.

Heb jij ook een Steelseries Arctis Nova 1 Zwart?