LG 50UK6750PLD Zwart Review

22 september 2022, laatste update op 22 september 2022, 188 views Rapporteer
Product gekocht 0

Het beeld is heel goed voor mijn wensen. Ik heb er redelijk veel op gegamed maar niet online. Daarvoor werkte hij echt prima, heel scherp beeld. Weinig reflectie. Brede kijkhoeken. Gewoon echt niks over te klagen.

Pluspunten

• Goede beeldkwaliteit
  • Stevige voet
  • Goed geluid

Minpunten

• Afstandsbediening is niks bijzonders
  • Verzamelt veel stof want hij is gigantisch

Mijn eerste zelf gekochte flatscreen. Mooie stevige voet, ik draai 'm vaak en daar heb ik geen gedoe mee (wilde perse één voet, niet twee van die flimsy pootjes).

Het geluid is ook heel goed, als ie op 10% staat vind ik het vaak al aan de harde kant (en mijn bovenbuurvrouw ook). Het is redelijk helder, voor muziek komt het natuurlijk niet in de buurt van goede boxen, vooral qua bas. Voor film kijken vind ik het bijvoorbeeld wel weer fijn, de stemmen komen goed over.

Het OS is prima, het is nu drie jaar later en de software wordt nog steeds geüpdatet en alle apps die ik gebruik (alleen NPO en YouTube) werken nog prima en worden automatisch geüpdatet.

Ik heb er toen rond de vijfhonderd euro voor betaald. Prijs kwaliteit daarmee wat mij betreft goed in orde! Ik doe hem nog lang niet weg.

Heb jij ook een LG 50UK6750PLD Zwart?