LG Gram 16Z90Q-G.AA76N Review
21 september 2022, laatste update op 21 september 2022, 350 views
Rapporteer
Testpanel
Lichte LG laptop met een fantastisch scherm
De laptop heeft een optie tot face login, hiermee kan je binnen een seconde inloggen op je laptop en ook dit bespaart weer tijd. De LG Glance is een fijne toevoeging, waardoor ik sneller te werk kan gaan want tijd is geld. Bijvoorbeeld dat je muis op de plek blijft waar je voor het laatste hebt gekeken. Deze laptop beschikt ook over een AI Noise Cancelling, hierdoor kan ik mij volledig focussen op de Microsoft teams meeting met mijn collega’s. Daarnaast vind ik het geluid voor de dunne laptop heerlijk en voldoet deze volledig aan mijn verwachting.
Het gewicht van deze LG laptop is top, eigenlijk heel licht voor deze grote laptop. Het design is erg mooi en gebruiksvriendelijkheid is perfect. De laptop werkt namelijk heel snel, hierdoor bespaar ik weer tijd. Bovendien is het toetsenbord gebruiksvriendelijk waardoor je snel kan je berichten kan typen. Ik werk op mijn laptop dus dan helpen deze dingen mij heel erg.
Het enige minpunt vind ik dat de oplader uit twee onderdelen bestaat, dit vind ik niet handig.