Samsung Galaxy S20 FE 4G, 8GB ram, 256GB opslag Blauw Review
De s20 fe 4g is een fijne telefoon voor het dagelijkse leven, de batterij had iets langer mee mogen gaan en de performance hadden ook een stukje beter mogen zijn, de camera daar in tegen is prima te gebruiken en kun je goed foto's mee maken in pro stand.
Pluspunten
- mooi 120 hz scherm
- goede camera
- snel voor standaard dingen zoals google
Minpunten
- thermal throttle snel
- slecht presaties voor zware games
- De batterij is gemiddeld
3 van 5 sterren (Voldoende)
Dagelijks gebruik:
Het dagelijks gebruiken van de telefoon is een prima ervaring, de telefoon is lekker snel als je gewoon de standaard apps zoals Google, youtube en magister gebruikt.
De Batterij:
De batterij had op mijn part wel iets langer mee mogen gaan want als ik bijvoorbeeld een keer een spelletje op mijn telefoon wil doen dan moet ik wel denk of ik het einde van de dag wel haal want over het algemeen is mijn telefoon rond 9 uur halftien wel redelijk leeg. En dat is met een schermtijd van rond de 4 uur per dag. Ik zit dan ook over de 100 procent batterij gebruik per dag.
De Camera's:
De hoofdCamera van de telefoon is een prima camera, maar we zijn in de laatste generaties weer een stukje voor uit gegaan, maar als je in de pro stand foto's wil maken van bijvoorbeeld onweer of de sterren dan is dit redelijk goed te doen, maar dit gaat een stuk beter op bijvoorbeeld de s21 ultra. Al met al voor het dagelijks gebruik een prima camera.
Gamen:
Als je wat zwaardere games zoals Fortnite of apex Legends mobile probeert te spelen dan gaat dit de eerst paar minuten heel goed dan kan je gewoon alles ultra 60 fps spelen, maar na ongeveer 5 minuten dan stort de performance in op welke graphics settings de game ook staat dit komt door de chip die gewoon veelte snel veelte heet wordt dat is dan ook echt het grote na deel aan deze telefoon hierdoor is de batterij ook niet heel goed omdat de chip gewoon niet zuinig is gemaakt.
Conclusie: als u een s20 fe zou willen kopen dan zou ik heel erg adviseren om de s20 fe 5g te kopen want die heeft de Snapdragon chip en die is een stuk zuiniger sneller en wordt niet zo heet in gamen en videobewerken