DeepCool CF 120 1 stuk, 120mm Review

19 september 2022, laatste update op 19 september 2022, 188 views Rapporteer

Mooie en krachtige case Fans. Ik heb er vier van met een controller in mijn pc behuizing zitten en ben er zeer tevreden over. Enigste is dat de fans niet heel erg helder zijn en de kabels hadden langer en van betere kwaliteit mogen zijn

Pluspunten

• Prijs
  • Goede koeling, houden zelfs mijn AIO koel
  • rubberen hoekjes

Minpunten

• zijn niet de helderste
  • kables mogen langer zijn

In mijn NZXT 510i doen deze ventilators het prima, er zitten er twee op mijn Antec Neptune 240 AIO als intake! Ook is er eentje geplaatst als outtake bovenin en eentje als outtake achterin.

In idle zijn ze bijna niet te horen en mijn AMD RYZEN 5600G zit dan op 31 graden, bij full-load hoor je ze wel maar het geluid valt weg bij het gamen waarbij de temperatuur niet boven 65 graden uit komt.

De rubberen corners op de fan halen mooi de trillingen weg, wat wel jammer is dat de kabels niet zo lang zijn dus het was puzzelen met de controller waar hij moest komen in de kast. De verschillende licht modus is makkelijk te bedienen met Gigabytes RGB fusion.

Moet er wel bij zeggen dat de kleuren(leds) helder zijn maar niet een heel erg helder, ik vind het genoeg voor mij maar smaken kunnen verschillen.

Heb jij ook een DeepCool CF 120 1 stuk, 120mm?