€ 27,50 bij bol

Netatmo Beschermhoes Slim Weerstation - Wit Review

19 september 2022, laatste update op 19 september 2022, 860 views Rapporteer

Ik heb deze sinds afgelopen weekend buiten hangen, nadat m'n buiten module ineens niet meer wilde communiceren met het buitenstation.

Pluspunten

• Betere bescherming voor een outdoor module
  • Meegeleverde artikelen voor het bevestigen

Minpunten

• Prijs

3 van 5 sterren (Voldoende)
Via de Netatmo shop een vervangend exemplaar en deze "hoes" gekocht.

Het is een soort plastic beker waar je buiten module in gaat, en die je dan aan de muur bevestigd of via tie wraps bv. aan een regenpijp vast maakt.

Wat ze mee leveren:

- 2x pluggen en schroeven (je kunt het handvat er af klikken, zodat je die eerst kunt ophangen, daarna gaat de "beker" (hoes) met de module er weer op.
- 2 plastic lipjes die in de schroefgaten van het handvat passen. Echter als je hem aan de muur vast maakt, passen die lipjes (afdek plaatjes) niet meer. Ik vermoed dat je die alleen gebruikt in combinatie met tie wraps.

Het verhaal is dat deze hoes de buitenmodule beter beschermd tegen weersinvloeden en een langere levensduur geeft. Mijn oude buitenmodule heeft zo'n 5 jaar buiten gehangen voordat ie de geest gaf.

Het signaal naar het weatherstation (hoofd module) was prima, maar waarschijnlijk ook omdat er een betere line of sight was omdat de module nu uit een hoek op het balkon hangt.

Heb jij ook een Netatmo Beschermhoes Slim Weerstation - Wit?