Duux Whisper Statief Ventilator Review
Pluspunten
- Zeer goed instelbaar
- In eerste instantie relatief stil
Minpunten
- De kop heeft de neiging te kantelen ten opzichte van de voet, waarop de rotor en het zwenkmechnisme gaan brommen en kraken.
- Wat laag
- Gaat na een tijdje gebruik luid tikken bij het zwenken
- infrarood bediening is onhandig als je ooit iets op de vloer zet in de buurt van de ventilator
1 van 5 sterren (Waardeloos)
Relatief stille ventilator, met een niet zo stevige voet. Uiteindelijk begon het apparaat te tikken bij iedere richtingsverandering, wat in de zwenkstand heel naar is. Verder heeft het bcc meerdere maanden gekost om de retour netjes te doen. Eerst wou men de ventilator repareren, maar toen dat na twee maanden nog niet was gelukt boden ze mij een tegoedbon aan met het verzoek een nieuw apparaat te bestellen, maar ondertussen hadden ze de prijs verhoogt. Dat konden ze niet oplossen, dus vroeg ik mijn geld terug. Daar waren we snel uit, maar ze hebben er meer dan een maand over gedaan om geld terug te storten, niemand kon direct actie ondernemen, degene die dat wel kon was nooit beschikbaar, en na een tiental keer bellen en meerdere mailtjes hebben ze uiteindelijk hun wangedrag van loze beloftes gestaakt en na meerdere maanden het geld teruggegeven. Nogal naar als je een ventilator binnen 48 uur in huis kunt hebben, maar enkele maanden moet wachten op je geld terwijl ik een ventilator alleen in de warme maanden gebruik.