Garmin Tactix Delta - Sapphire-editie Zwart (Zwart) Review

4 september 2022, laatste update op 2 december 2022, 595 views Rapporteer
Product gekocht 0

Prachtig product. Of het zijn prijs waard is hangt van je gebruik af. Er zitten kaarten vooraf in en het horloge geeft de mogelijkheid om richting te geven (of juist niet). Erg tof horloge, lange accuduur (15 dagen bij goed gebruik)

Pluspunten

• Accuduur
  • Robuustheid
  • Ook zonder smartphone te gebruiken
  • Geen smartphone nodig voor kaarten

Minpunten

• Geen beschermglazen te krijgen

Ik gebruik nauwelijks de smartwatch functies. In de stealthmode (vliegtuigstand) heeft dit horloge alle functionaliteit die ik nodig heb. Van een naukeurig kompas, goede gps, prima wegwijsmethodes en excellente accuduur is dit alles wat ik zocht in een tactisch smartwatch.
Na even uitvinden zijn de functies duidelijk en overzichtelijk. De accuduur gaat ruim over de ingeschatte tijd heen.
10 november heb ik hem naar 100% geladen.
22 dagen later heeft hij nog 18% en geeft hij aan nog 3 dagen te kunnen (maar ook dat klopt dus niet). Meerdere keren heeft dit horloge me genavigeerd als mijn smartphoneaccu weer eens leeg was.
Ik maakte mij zorgen om het glas omdat er geen beschermglaasjes te koop waren maar tnt nog geen krasje erop gekregen ondanks een paar rake klappen.

Een zeer tevreden koper.

Heb jij ook een Garmin Tactix Delta - Sapphire-editie Zwart (Zwart)?

Deze klok is uitgerust met saffierglas. Dat gaat niet krassen hoor.
Klopt (althans, dat heeft hij tot nu toe bewezen).
Ik was de eerste maanden wel bang dat Saffierglas toch bekrasbaar was, maar tot nu toe heeft het bewezen knettersterk te zijn.

Niks is krasvrij, maar dit is wel knettersterk.
Wat vind je van de kleuren in het scherm? Ik vind het nogal dof.
Heb ik geen last van, het is een beetje de afweging die gemaakt is denk ik met betrekking tot helderheid/accuduur. Ook in de zon blijft het beeldscherm goed leesbaar dus ik ben er zeker tevreden mee! Jij wat minder dus?

Daarbij zeggende: Wellicht gebruiken wij ons horloge niet hetzelfde, ik heb bv mijn telefoon er niet aan gekoppeld dus hoef er minder vanaf te lezen.