€ 51,12 bij bol Plaza

Denver DAB-18 Zwart Review

4 september 2022, laatste update op 4 september 2022, 1.090 views Rapporteer
Product gekregen +1

Matige bouwkwaliteit, waardoor het eerst leek alsof ik een kapot toestel had. Er was een kleine low-tech fix nodig om de Tune / Select knop te laten werken.

Geluidskwaliteit is redelijk, het is top dat ze ook Bluetooth en Aux ondersteunt.

Pluspunten

• Prijs
  • Bluetooth en Aux ingang

Minpunten

• Knoppen voelen goedkoop
  • Tune / select knop werkte niet goed

3 van 5 sterren (Voldoende)
De radio oogt op de foto's alsof ze is geïnspireerd op de klassieke radiotoestellen uit de jaren 40-60. In het echt ziet ze er vooral goedkoop uit: alles is heel erg plastic.

De bouwkwaliteit is ook niet top: ik dacht eerst dat we een kapotte radio hadden omdat er geen keuzeknop leek te zijn voor de menu's. Op basis van de handleiding verwachtte ik dat de Tune / Select knop de keuzeknop was, maar ik kon drukken wat ik wilde, er gebeurde niets.

Wat bleek? De knop was niet goed gemaakt en zat vlak op de behuizing van het apparaat. Er was simpelweg geen beweegruimte om te klikken. Ik heb de knop verwijderd en een propje papier in de sleuf gestoken waar de koppeling met de radio in moet. Daardoor heeft de knop 1-2mm klik-ruimte en nu werkt het wel.

De geluidskwaliteit is aardig, zeker als je'm zo neerzet dat de bas aan de achterkant ook wat kan doen.

Het is erg tof dat dit toestel ook dienst kan doen als luidspreker voor andere apparaten via de 3.5mm AUX ingang en via Bluetooth.

Heb jij ook een Denver DAB-18 Zwart?