€ 200,- bij Amazon.nl Marketplace

PocketBook Touch HD 3 Grijs Review

1 september 2022, laatste update op 1 september 2022, 421 views Rapporteer
Product gekregen +1

Veel plezier aan gehad tot het scherm van de e-reader na 4 maanden spontaan kapot ging. Ze zeggen ''eigen schuld'' dus dit valt buiten garantie.

Pluspunten

• Fysieke knoppen
  • Leest fijn

Minpunten

• Scherm kan spontaan kapot

2 van 5 sterren (Slecht)

Wat ik heb ontdekt is dat deze situaties vaker voorkomen dan wenselijk. Maakt niet uit waar je de e-reader koopt, je krijgt hetzelfde antwoord van verkopers. Omdat mensen klachten indienen óver de verkoper, is het minder goed te achterhalen hoe vaak een Pocketbook scherm spontaan kapot gaat.

Al met al is het een fijne e-reader, maar als het scherm buiten jouw kapot gaat, heb je dus geen poot om op te staan. Ik gok dat dit bij andere fabrikanten ook zo is.

Heb jij ook een PocketBook Touch HD 3 Grijs?

Dag Vassago,

Momenteel ben ik er mee bezig om in mijn recht te komen al gaat dat moeizaam helaas.

Ik snap jouw kant van het verhaal. Het is inderdaad een klacht over een product waar ik erg tevreden over was. Het doel is om mensen te waarschuwen dat dit kan gebeuren bij het product dat ik heb aangeschaft en dat ik lees dat zulke gevallen vaker voorkomen.

[Reactie gewijzigd door leonieve op 25 juli 2024 15:41]

Laat je eens voorlichten, als het binnen 4 maanden na aankoop gebeurd moet de winkel bewijzen dat het jouw schuld is.
Gewoon zeggen "Jouw fout dus je krijgt geen garantie" is niet voldoende.

Verder is dit niet meer dan de gebruikelijke "de mijne is stuk, laat ik eens een klacht als review schrijven".
Hi
Mijn eerste pocketbook bij coolblue gekocht, het scherm ging binnen de garantie stuk, maar kreeg een nieuwe. De 2e ging weer stuk, buiten de garantie, maar nu wel met een hoesje, helaas geen nieuwe. Ik kreeg het idee dat druk op het scherm de boosdoener was.
Heb nu een kobo reader met hoesje naar tevredenheid
Hoi,
Fijn dat je de eerste keer een nieuwe kreeg! Wanneer was dat? Want ik lees ook klachten over die webshop. Goed om te horen dat het wellicht ook goed kan komen in ieder geval. Hopelijk helpt mijn verkoper me ook!

Ik ga hierna denk ik ook maar over op Kobo en hopelijk dat die langer mee gaat. Het zijn niet de kleinste uitgaven...
Bij mij eerste keer binnen garantie geen vervanging - zou hem hebben laten vallen. Onmogelijk te repareren ook met debiel vastgelijmde connectoren. Nu net mijn 2e op reis in Japan gesneuveld. Zat in rugzak kennelijk teveel druk dus weer een kapot scherm. Nooit meer pocketbook in ieder geval - mijn metalen Sony 650 doet het nog altijd.
Hoi,
Ja super naar allemaal. Ik had er ook oprecht niets verkeerd mee gedaan. Ik klapte mijn hoesje open en toen was het scherm plots kapot. Ik vond het vooral heel storend dat ik gewoon geen gehoor meer kreeg van de verkoper. Gelukkig kreeg ik wel een kleine vergoeding van 50 euro van de blauwe gigant waar de verkoper bij aangesloten zat(mag geen namen noemen gok ik, maar je snapt me denk ik wel). Nu heb ik de goedkoopste Kobo en ik ben er echt blij mee! Veel sneller dan de pocketbook zelfs..