€ 129,- bij Sony NL

Sony LinkBuds S (Zwart) Review

18 augustus 2022, laatste update op 17 juni 2024, 131 views Rapporteer

Prima earbuds. Geluidskwaliteit meer dan prima. Gebruiksvriendelijk en zeer compact. De noice cancellation werkt goed. Ook de activiteitsdetectie werkt erg goed. Eerste indruk is dan ook heel positief.

Pluspunten

• compact
  • gebruiksvriendelijk
  • activiteitsdetectie
  • geluidskwaliteit

Minpunten

• Battery drain linker bud
  • Levensduur
  • Bellen werkt niet meer

2 van 5 sterren (Slecht)
Een update na ongeveer 1,5 jaar tamelijk intensief gebruik. Ineens ging de linker earbud nog maar 10 minuten mee, terwijl ik de rechter earbud veel meer gebruik op kantoor.

Na wat zoeken lijkt dit een bekend Sony euvel waar totaal geen support op komt. Ik heb nu Denon's gekocht, veel lomper, maar ik durfde Sony niet meer aan.

Tevens leken de earbuds met elke software-update minder goed te gaan functioneren.

Al met al was ik zeer tevreden over het formaat, geluidskwaliteit, ANC en de software. Maar dit heeft zich getransformeerd tot een grote teleurstelling in Sony.

Heb jij ook een Sony LinkBuds S (Zwart)?

Ik heb momenteel inderdaad hetzelfde probleem, accuduur van mn linker bud is extreem belabberd vergeleken met de rechter...

De oortjes vind ik verder top, maar toch jammer dat ik ze na 1.5 jaar niet meer kan gebruiken. Helaas wordt het ook geen Sony meer voor mij ben ik bang.

Sony support zelf geeft je de gebruikelijke "probeer ze te resetten" support die voor geen meter werkt, daarna wordt je doorverwezen naar de reparateur die zijn prijslijst niet aangeeft. Ik ga ze nu via bol.com terug sturen, hopen dat die er iets mee kunnen.

[Reactie gewijzigd door Gladuin op 3 oktober 2024 22:49]

Ik heb na 2 jaar exact hetzelfde issue met mijn Linkbuds terwijl ik ze maar weinig heb gebruikt. Linker oortje is na 40 minuten leeg, terwijl rechts nog op 85% staat.