Super Talent Pico-C Series 8GB Zilver Review

13 oktober 2010, laatste update op 13 oktober 2010, 125 views Rapporteer

Eigenlijk niet veel meer te melden dan wat ik ingevuld heb. Wilde alleen even kwijt dat deze stick ontzettend gevoelig is voor statische elektriciteit. Heb er 2 verspeeld, eentje daaraan dus en de ander aan het verkeerd inpluggen achter in de PC (wat op dat moment niet anders kon) hij raakte het ijzer van de PC en toen viel mijn PC uit, usb stick gaar, maar gelukkig geen schade aan de PC of voeding. Erg jammer en volgens mij best een ok stickie, mits je em in een hub gebruikt oid. Ook erg fijn is het formaat: echt minuscuul! Voor mij is het het best om gewoon een plastic USB stick te hebben á la Cruzer. Dan riskeer je niks

2 van 5 sterren (Slecht)
Ook erg fijn is het formaat: echt minuscuul!

Voor mij is het het best om gewoon een plastic USB stick te hebben á la Cruzer. Dan riskeer je niks :)

Heb jij ook een Super Talent Pico-C Series 8GB Zilver?