Iris Ohyama HM23 WOOZOO - Wit Review
10 augustus 2022, laatste update op 10 augustus 2022, 266 views
Rapporteer
Product gekocht
Degelijke echt stille ventilator (met oscilatie) die een hoop lucht verplaatst.
De ventilator heeft 3 standen die qua geluid haast niet verschillen. Je voelt alleen meer luchtverplaatsing.
De korf kan omhoog naar het plafond worden gericht (90 graden) om zo een heel vertrek van een goede luchtdoorstroming te voorzien.
Pluspunten
- Stil
- Kwaliteit
- Luchtverplaatsting
Bouwkwaliteit
Als ik de lovende woorden voor de Duux ventilators zie, lees ik ook dat het allemaal slap en goedkoop aanvoelt. Ik verbaas me dat deze HM23 zo onbekend is gebleven. De bouwkwaliteit is erg degelijk.
Met kliks is de korf in verschillende standen in te stellen.
De knoppen voor de snelheid en oscillatie voelen ook degelijk aan.Geluid en luchtverplaatsing
De fan is echt heerlijk stil. De motor nauwelijks luider op stand 3 t.o.v. stand 1. Je hoort wel iets meer luchtverplaatsing, maar je voelt vooral het verschil.
De uitgeblazenlucht verspreidt zich voornamelijk gericht in een kolom, wat een precieze richting en verkoeling mogelijk maakt.Gebruik
In de slaapkamer richt ik de ventilator naar een muur, beetje schuin omhoog, zodat er een indirecte bries ontstaat waar je geen stijve nek van krijgt, maar wel merkt dat het verkoelt.
Je kunt er ook de was mee drogen volgens de flyer :-)
Op mijn zolderkantoor gebruik ik de fan uiteraard ook, wel indirect gericht, anders blaast ie de papieren van m'n bureau.Verkrijgbaarheid
Zelf heb ik de fan gekocht via Bol.com, maar ik zag dat ie ook bij de Leen Bakker te koop is.