[edit: was als reactie op
mmniet /]
deze mening deel ik niet.
De stofzuiger draait nu een tijd bij ons en is helaas een paar keer de map verloren.
Maar het is best heel logisch dat die de hele ruimte wil kennen voordat die dat als voltooid kan beschouwen. Jij ziet dat t 95 % is, maar voor wat de robot betreft, kan het ook nog een doorgang zijn en blijken dat er nog een 10 keer zo grote ruimte achter dat muurtje zit.
Ik heb op een gegeven moment meerdere mappen 'opgeslagen' in de app, dat helpt een boel, dan kun je zelf schakelen, ook als je de robot naar een andere verdieping verplaatst, waar dan geen laadstation staat.
En zelfs als die om welke reden dan ook(lees:kinderen) een keer gereset is kan het zomaar zijn dat je gewoon op Restore kan drukken.
Mijn grootste opmerking aan de robot zijn:
de max zuigkracht fluit
beide zijborstels draaien tegen de klok in, dus dat wil zeggen dat de rechter zijborstel vuil richting zuigmond helpt maar de linker het er juist van wegveegt. Totaal onlogisch.
Ook zijn de twee vinnetjes welke de stof/waterbak moeten uitlijnen veel te makkelijk om te buigen en t dus juist slechter doen aansluiten. Deze heb ik er nu helemaal van verwijderd.
[Reactie gewijzigd door ExploWare op 8 november 2024 10:48]