Corsair Katar Pro Wireless Review
26 juni 2022, laatste update op 26 juni 2022, 347 views
Rapporteer
Product gekocht
Goede pasvorm, ziet er mooi uit. Handig met rf+bluetooth omschakelbaar.
Schakelaar actie is licht en duidelijk.
Slaapt snel en wordt langzaam wakker. Hapert af en toe, en dan helpt reset (of een nieuwe batterij).
Ik vind deze muis zijn geld niet waard. (ik betaalde 35 eu)
Pluspunten
- lichte klik actie
- mooi uiterlijk
- pakt fijn beet
3 van 5 sterren (Voldoende)
Ergonomie: De 'pasvorm' is goed voor mij, ligt prettig in de hand, ik druk de niet vaak de zij knoppen per ongeluk aan.
Functionaliteit: Ik gebruik de muis op twee computers, 1 op rf en andere op bluetooth: makkelijk omwisselen. Ik kan prima zonder zijknoppen en gevoeligheidsinstelling, maar op die manier is de functionaliteit uitgebreidt.
Precisie: Schakelaar actie is licht en duidelijk. Ik gebruik de muis alleen voor 'kantoor werk': heb geen last van slechte precisie, maar kan niet oordelen hoe het daarmee gesteld is.
Vormgeving: Bovernkant vind ik wel mooi, niet saai en niet game-kinderlijk. De onderkant ziet er plastiek goedkoop uit, dat boeit niet echt, maar wel jammer.
Bouwkwaliteit: goed, voelt stevig. De batterijklep gaat makkelijk open, maar nooit onbedoeld.
Geen driver nodig.
Gaat helaas wel snel in standby en heeft daarna een seconde nodig om weer bruikbaar te worden, dat is vrij irritant. Met een simpele logitech m185 van 10 eu had ik daar geen last van.
Nu 7 maanden in gebruik, heb al twee keer moeten resetten om te verhelpen dat de muis hapert... heb nu de reset instructie ge-letter-taped onder de muis (aanzetten met beide knoppen ingedrukt). Met bijna lege batterij hapert'ie op dezelfde manier, dus drie goede batterijen verder... toch maar resetten.
Al-met-al te duur voor de matige electronica.