€ 149,- bij ToneControl.nl

Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohm (Grijs, Zwart) Review

Luuk St
11 juni 2022, laatste update op 11 juni 2022, 514 views Product gekocht

Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohm (Grijs, Zwart)

Een erg goede en makkelijk te gebruiken koptelefoon. De geluidskwaliteit is uitstekend, en daarbij zit de koptelefoon heerlijk. Enige minpunt is dan wel dat het een bedrade koptelefoon is.

Pluspunten

• Stevige koptelefoon
  • Goede geluidskwaliteit
  • Zit erg lekker

Minpunten

• Bedraad

Een uitstekende koptelefoon. Het geluid uit deze koptelefoon is fantastisch, en bovendien zitten de oorschelpen ook nog eens erg goed. De koptelefoon is van zeer goeie bouwkwaliteit, en is bijna niet kapot te krijgen. Het enige minpuntje is dan ook dat het een bedraade koptelefoon is, maar dat gaat zeker niet onder aan de goeie geluidskwaliteit. Zelf vond ik de kabel iets te kort, dus heb ik er een verlengstukje opgezet, en dit was helemaal niet moeilijk.

Heb jij ook een Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohm (Grijs, Zwart)?

Vaak is een draadloze koptelefoon matiger qua geluid dan een koptelefoon met draad (er komt meer techniek tussen).
En het verlengen van een koptelefoon is inderdaad goed te doen, heb je een krulsnoer gebruikt?
Ja klopt, ik heb inderdaad een krulsnoer gebruikt
Ik heb deze koptelefoon al ruim 2 jaar, wel de 250 ohm versie maar inderdaad, superieur geluid.
Er is nog wel een nadeel te noemen, het is geen HiFi geluid ( ik vind het een voordeel), de meeste koptelefoons zijn toch wel wat gekleurd, peppen t hoog wat , en versterken de bas , dit is zoals het is opgenomen en niet iedereen vind dit mooi. Heb Senheisser HD 650 en die vind mijn zusje beter klinken, :)