Transcend StoreJet 25M3C 4TB Grijs Review
11 juni 2022, laatste update op 11 juni 2022, 775 views
Rapporteer
Product gekocht
Er zijn schijven met mini-usb. Er is een connector type C.Modellen worden voorgeschreven met een andere eindletter. S en C. C is precies het model dat wordt geleverd met een connector van het type C.
Pluspunten
- behuizing
- betrouwbare fabrikant
- type C connector op een bepaald model
- draagbaar
- geen extra voeding nodig
Minpunten
- niet ondersteunen Windows 7
- niet ondersteunen Android 10
- Trekt de batterij van je telefoon veel leeg.
Ik heb veel recensies gelezen en ik wil degenen waarschuwen die ofwel niet begrepen dat deze schijf met modelvarianten is geproduceerd. Er zijn schijven met mini-usb. Er is een connector type C. Ik heb specifiek gekeken naar de informatie op verschillende sites, veel sites schrijven bewust een technische beschrijving zodat niet duidelijk is welk model het is. Er is ook een verschil in kosten. Modellen worden voorgeschreven met een andere eindletter. S en C. C is precies het model dat wordt geleverd met een connector van het type C. Ik heb het lang vergeleken. Gezocht. Ik hou al heel lang van deze fabrikant vanwege de lage afwijzing. Ik gebruik dit merk al bijna 17 jaar. Daarom was ook de keuze voor een externe schijf te prefereren boven deze. Ik heb geen Win7 schijf. Telefoon met type C connector ziet en leest, kopieert en speelt af. Win 10 ziet het ook, in de reviews lees ik dat velen het niet zien, misschien hebben ze een ander model. Door de schokbestendige behuizing is hij iets groter dan zijn concurrenten. maar het glijdt niet uit op oppervlakken en in handen. Ik heb foto's en video's van het kind vanaf de telefoon overgezet. 45 GB verplaatst in 10 minuten. Ik heb onlangs een cd gekocht. Tot nu toe heb ik geen minpunten gevonden. Nog een nuance, ik heb een telefoon met Android 12. Ik verbond de telefoon van mijn moeder met Android 10 en de schijf werkte niet.