Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB Review

10 juni 2022, laatste update op 10 juni 2022, 891 views Rapporteer

Deze koeler heeft daadwerkelijk geweldige koelprestaties!!

Pluspunten

• Geweldige koelprestaties
  • Pre-Assambled
  • Relatief goedkoop
  • Erg mooie A-RGB
  • Zeer goed afgewerkt
  • VRM fan (tja of het nodig is laat ik in het midden)
  • Prachtige kabelmanagement

Minpunten

• Vrij dikke radiator
  • Beschikbaarheid bij webwinkels

Deze koeler heeft daadwerkelijk geweldige koelprestaties!!
Deze houdt mijn 5900x tijdens gamen rond de 60-62 graden met een silent fancurve.
Kortom ik zou hem iets agressiever kunnen zetten voor een paar graden verschil, maar ten koste van wat extra geluid.
De performance heeft deze AIO vooral te danken aan de behoorlijke radiator, deze is gemiddeld 2x zo dik als een NZXT kraken bijvoorbeeld.
A-RGB ziet er prachtig uit en werkt vlekkeloos samen met alle RGB software van moederbord merken.
De pomp zelf heeft totaal geen RGB en een vrij unieke vormgeving ten opzichte van de concurrenten, you either love it or hate it :-D.
Tevens heeft deze AIO een VRM fan op de pomp zitten, de vraag is natuurlijk of dit echt meerwaarde heeft.
Kabels van de fans zijn prachtig weggewerkt en hoef je eigenlijk niks meer aan te doen, de kabel koopt langs een van de tubes richting de pomp en vanuit de pomp komen er 2 kabel in totaal (A-RGB en Fan header).

foto's volgen nog.

Heb jij ook een Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB?

Lijkt mij inderdaad een fijne AIO, waar heb jij hem gehaald als ik vragen mag? Ben hem zelf van plan om in Duitsland te shoppen hiervoor
Heb hem via MaxICT besteld, was heel even op voorraad daar.
Ja ik zag hem gisteren heel eventjes bij Informatique, goed in de gaten houden dus ;P

Veel plezier ermee ;D heb zelf een ryzen 7 3700x, moet dus goedkomen met deze koeler haha
Ja moet zeker goedkomen.
Succes man!
Dikkere radiator is een pluspunt :).