Apple AirPods Max - Apple Lightning (Groen) Review
Fantastisch product - als het werkt. Geluid is goed, features zijn beter. Helaas is de bouwkwaliteit slecht en moet het product vaak terug voor reparatie
Pluspunten
- Transparency mode
- Geluidskwaliteit
- Connectivity in Apple eco-systeem
Minpunten
- Prijs
- Bouwkwaliteit
- Draagcase
2 van 5 sterren (Slecht)
Ik heb de Airpods Max nu zo'n 4 maanden in mijn bezit. Ik had verwacht deze koptelefoon voornamelijk te gebruiken in noice-cancelling mode met muziek, maar de transparency mode heeft mij zo blij verrast dat ik deze koptelefoon nu dagelijks gebruik voor mijn werk. Muziek kan nu worden ervaren op volle genot, terwijl je ook de mensen om je heen kan horen als er wat aan je wordt gevraagd. Erg blij mee!
Ik heb niet meerdere koptelefoons in de prijsklasse vergeleken om daadwerkelijk iets te kunnen zeggen over de geluidskwaliteit afgezet tegenover andere producten, maar op zichzelf staand ben ik enorm tevreden over het geluid van deze Airpods. Er is genoeg bas, maar het is niet 'overdone'. Ook de middentonen komen goed tot zijn recht.
Ik heb helaas wel slechte ervaringen met de bouwkwaliteit. Mijn Airpods moeten helaas voor de vierde maal naar Apple terug voor reparatie. De service welke ik van Apple gewend ben op iPhones is helaas niet van toepassing op de koptelefoon. Men vervang telkens een oorschelp, terwijl het probleem daar niet zit. 6 weken verder heb ik dus helaas nog een probleem met mijn product. Apple doet weinig moeite om het product te vervangen. Zoek voordat je deze koptelefoon koopt eerst op problemen met de ear detection en specifiek op problemen met microconnectors. Had ik dit van te voren geweten, dan had ik een ander product gekocht. Om deze rede kan ik dit product (als apple fanboy!) dus ook echt niet aanraden.