Makita HR2460 Review
8 juni 2022, laatste update op 8 juni 2022, 513 views
Rapporteer
Product gekocht
Klopt niet te lomp. Geen poespas. Heeft geen enkel probleem met betonnen muren. Degelijk
Pluspunten
- Voelt degelijk aan
- Als een mes door (beton)boter
- Lang snoer
Minpunten
- Diepteaanslag werkt niet fijn.
Had in het verleden een klopboor gekocht, maar die zette geen zoden aan de dijk in ons jaren 80 huis. Dat gebouwd leek te zijn van gewapend graniet met adamantium. Frustratie alom, en nadat ik alweer de metabo van de buurman moest lenen toch zelf maar eens een boorhamer gekocht.
Mening ingewonnen van een vriend, en van de schoonvader (ex- proklusser). Eentje zwoor bij Hilti, ander bij Makita. Aangezien ik een Hilti voor de aantal keren dat ik een gaatje moest boren een beetje over the top vond, voor een makita gekozen. Ben gaan kijken bij de lokale bouwmarkten (op de website) en hun aanbod, en daar kwam deze uit.
Geen poespas, alleen de hamer, en een handvat. Geen opzetstukken, maar alleen de machine.
SDS+ systeem werkt top, hameren door beton ook. Boor tegen de muur en die het werk laten doen. Erg tevreden mee. Enige waar ik een beetje mee aan het kloten was is de diepte aanslag, maar dat kan ook zijn omdat ik gewoon een kluns ben, die het niet helemaal snapt.
Al met al, als je een kluns bent, en soms een gaatje moet maken in je betonnen huis, dan raad ik deze aan.