LG 55QNED826QB Zwart Review
5 juni 2022, laatste update op 5 juni 2022, 2.083 views
Rapporteer
Product gekocht
Prima TV, goede koppeling met randapparatuur doormiddel van ARC en de Magic remote.
Kleuren zijn niet overdreven, beeld word enkel een beetje donkerder op 60 graden op de zijkant dus de viewing angle is goed maar het is geen IPS.
Pluspunten
- Fijne kleuren
- Voldoende viewing angle
- Software makkelijk in gebruik
- Fijne afstandbediening
Minpunten
- Build-in audio is bagger
- Een heel klein beetje backlight bleeding (enkel tijdens opstarten zichtbaar)
Net verhuisd, nieuwe tv nodig en deze tv kwam als 1 van de 3 uit mijn onderzoek van interessante tv's.
In de winkel heb ik alle 3 de tv's bekeken en deze kwam voor mij het dichtst bij natuurlijke kleuren en een goede viewing angle (wordt enkel een beetje donkerder).
Deze tv koop je niet voor de build-in audio (welke tv wel?) maar je kunt er zoals bij alle tv's tegenwoordig gemakkelijk een ARC naar een soundbar koppelen.
Doormiddel van de magic remote en wat instellingen is het mogelijk om het geluid van de soundbar en de decoder aan te sturen zodat je alles in 1 afstandsbediening hebt.
Met opstarten zie je wel een heel klein beetje backlight bleeding maar dit is niet zichtbaar tijdens het gebruik.
Apps en software werken fijn en ik heb tot op heden nog geen tekortkomingen in deze categorie ervaren.
Ik heb hem momenteel nog op de standaard staan, deze is voldoende maar wiebelt wel een beetje dus ik ga hem aan de muur monteren.
P.S. Mijn vader heeft de 50inch versie gekocht maar die brengt hem terug i.v.m. heel licht beeld vanaf 45 graden op de zijkant, hij heeft al een nieuwe gekregen die hetzelfde heeft dus er zit weldegelijk meer verschil in behalve de grootte...(de 55 inch heeft hier geen last van)