Medion Erazer Defender P10 (30033043, Azerty toetsenbord) Review
19 mei 2022, laatste update op 19 mei 2022, 417 views
Rapporteer
Product gekocht
Krachtige hardware voor de occasionele gamer. No-nonsense toestel die mits korting best wel wat bang for bucks geeft.
Pluspunten
- Krachtige hardware
- Stevige bouwkwaliteit
Minpunten
- Korte stroomkabel (standaard voedingskabel)
- 8Gb ram (maar heeft nog een vrij slot)
Mijn eerste indrukken na 2 weken gebruik:
- Vrij degelijke behuizing (voelt toch zo aan), het toetsenbord buigt niet door (In vergelijking met een Medion Akoya e6431 een hele verbetering)
- Gamen op batterij is niet aan te raden zonder eerst allerlei instellingen na te kijken. Standaard is er een limiet van 30ftp, te verhogen tot max 60fps. Zou nog eens verder moeten kijken of deze limiet volledig uit te schakelen is.
- 8 gb ram kan weinig zijn, maar is uiteraard uit te breiden met een extra latje
- De stroomstekker tussen stopcontact en voeding is relatief kort. Gelukkig is dit een standaard C13 kabel (zoals elke ATX voeding er eentje heeft)
- Het scherm heeft toch wel veel trailing, met een snelle muisbeweging op een donkere achtergrond is dit duidelijk zichtbaar.
- Beperkt aantal USB-poorten. Toetsenbord, muis & usb-headset en het zit vol. Je hebt dan enkel nog 1 USB-C over.
Ik had graag het i7 10750H model gehad, maar was niet meer beschikbaar. Die 6-core was misschien iets toekomst-bestendiger geweest (maar dat zal de tijd uitwijzen) Voor minder dan 800 Euro (849 Euro + nog 64€ extra korting) is dit voor mij een zeer goede aankoop geweest.