€ 133,- bij Amazon.nl Marketplace

Razer Wolverine V2 Chroma Zwart Review

17 mei 2022, laatste update op 17 mei 2022, 1.536 views Rapporteer
Product gekregen +1

Prijzige, maar stevige controller met extra handige tactiele knoppen

Pluspunten

• Bouwkwaliteit
  • Tactiele feel
  • Extra knoppen
  • Wisselbare joysticks

Minpunten

• Prijs
  • Niet draadloos

Design & Bouwkwaliteit
Aan de bouwkwaliteit ligt het zeker niet. De controller is stevig, en de knoppen voelen responsief en tactiel aan. Veel beter dan mijn oude Xbox One controller. Ook bied de controller extra knoppen aan de bovenzijde en achterzijde. Waarbij bovenop 2 extra knoppen bevinden vind je achterop nog 4 extra 'flippers'. Plaatsing is over het algemeen keurig en comfortabel en vind ik persoonlijk de flippers aan de achterzijde perfect zitten, beter dan een Xbox Elite Controller waarbij je vingers al om de extra knoppen heen zitten. Ook heb je RGB, maar kan je het alleen cyclen tussen 1 kleur, en niet meerdere tegelijkertijd laten zien. Ook kan je de topjes van de joystick vervangen wat handig kan zijn voor een andere feel en als de buttons versleten zijn. De controller verbind met een USB-C kabel, en kan niet draadloos gebruikt worden.

Software
Software download je van de Microsoft store en zit dus niet binnen Razer Synapse. Het is niet de soepelste en snelste software, maar het werkt. In de software kan je joystick sensitivity aanpassen, deadzones, belichting en verschillende profielen opstellen.

Het is zeker een fijne controller en qua bouwkwaliteit zeker een slag beter dan je normale Xbox controller. Alleen vind ik persoonlijk alles wel wat te duur. Een normale Xbox controller gebruikt vind ik ook prima en werkt fijn voor mij, dus zou ik zelf niet zoveel geld uitgeven voor wat extra knoppen en fancy lichtjes. Ook kan de controller niet draadloos gebruikt worden, aldus lever je ook weer iets in tegenover een normale Xbox Controller.

Vergelijk het met een Xbox Elite Controller, dan ja, de waarde is best goed. Alleen voor mij zelf nog steeds te overdreven.

Heb jij ook een Razer Wolverine V2 Chroma Zwart?