Orienteren
Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe tv. Ik ben van mening dat je eerst je tv moet zien hoe het beeld er uit ziet voordat je het besteld. Ik ben hierop naar de BCC gegaan om wat schermen te kijken. Ik had toen der tijd de LG 32LD550 op het oog. Deze had hele goede eigenschappen en specs. Alleen bleek dat deze alleen via internet te koop was en niet bij hun in de winkel. Deze gok wou ik niet wagen.
Kiezen
De medewerker van BCC overhoorde mij over wat ik ongeveer wou. 32 inc, full dh, 100 hertz, hoge contrast en snel reactie tijd ivm een playstation 3 die ik er gelijk bij kocht als media station. En uiteraard voor paar exclusive spellen zoals grand turisimo 5. Hij liet me de Samsung LE32C654 zien. (zelfde eigenschappen als de 630 alleen de 654 had iets hogere contrast maar ook een internet aansluiting. Aangezien ik deze niet nodig had, vertelde hij me dat hij nog een model had de 630. Deze had geen internet aansluiting/software en was om dit geintje al 70 euro goedkoper!
Bestellen
Ik heb de tv bij bobshop besteld tegelijk met de playstation 3. De tv kwam 1 dag later als de playstation 3 (lang leve TNT post sortering). Als je vragen heb over de bestelling bij bobshop kan je ook gewoon live chat gebruiken. Deze functie vond ik erg fijn dat er een echt persoon aan de andere kant zat. niet zoals bij
bol.com
waar een script je tien keer vraagt hoe kan ik je helpen.
Product
De tv kwam na 3 dagen thuisbezorgd. Na de poot gemonteerd te hebben (past maar op 1 manier) viel me al op dat die poot er scheef onder stond. Niet erg rampzalig wat mij betreft. Ik woon buiten de bebouwde kom dus ik maak gebruik van digitenne. Het beeld is van een afstand van 2 meter goed te zien. als je dichterbij gaat zitten is het beeld wel blokkerig. De playstation geeft uitermate scherp beeld hoe dichtbij je ook zit! Als multimedia is dit apparaat uniek! films streamen van mijn pc gaat vlekkeloos behalve blueray en sommige full hd films moeten even ingeladen worden maar dat komt door me trage switch. Games spelen op deze tv schrok ik eerst van! Besturing was zo laat met een race spel dat ik elke bocht uit vloog. de beste man van de BCC zij dat dit apparaat 8ms vertraging heeft! gelukkig heeft samsung een GAME modus op de tv waardoor je geen/nihil vertraging meer hebt. (deze optie kan je trouwens vinden bij menu -> plug & play -> algemeen -> spelmodus) want ik heb hier lang na lopen zoeken
Advies
Deze tv is de prijs wel waard! goede specificaties. Mooi beeld en de spelmodus is uniek voor gameplatforms. Mocht je geen groot budget hebben is deze tv elke cent waard. Heb je iets groter budget zou ik toch nog een paar slagjes groter nemen