Prima draadloze oordopjes. Geluid is netjes, bellen gaat vaak goed, soms wat echo.
Pluspunten
Pasvorm
Prima geluid
Prijs
Minpunten
Soms echo tijdens bellen
Lijkt om het half uur 1 seconden uit te vallen (resync?)
Minimum volume bij iPhone nog aan de luide kant
3 van 5 sterren (Voldoende)
Al een lange tijd naar een alternatief voor een airpods. Ik gebruik de earpods al vele jaren door de fijne pasvorm maar ik wil geen 180+ uitgeven aan draadloze oordopjes. De pasvorm van de JBL zijn net als de Ear/Airpods. Erg fijn wat mij betreft. In ear is voor mij te afgesloten voor mijn gebruik (podcasts tijdens wandelen met de hond en zacht muziek op het werk)
Getest op mijn prive (Pixel 3a) en zakelijke (iPhone SE 2020) telefoon + Windows. Geluid is prima. Prima bass wanneer volume op laag/middel staat. Tijdens werk of het huishouden top. Bij hoog volume trekt de bass wel wat weg, bijvoorbeeld op de fiets als je de dopjes wat harder zet. Bij minimale volume op de iPhone staan de dopjes wat mij betreft net te hard. Bij Android kunnen ze fijn zacht.
Bellen gaat de meeste gevallen goed. Heel soms bij een gesprek dat er een echo is. Dit is dan een paar keer en dan trekt het ook weer weg. Dit had ik tijdens bellen via 4G, wifi en Whatsapp. Zowel Android als Iphone. Meeste gevallen gaat het prima.
Soms valt het geluid een fractie van een seconden weg. Ik krijg het gevoel dat de dopjes even moeten syncen ofzo. Gaat eens per 30 minuten gok ik. Na een maand de dopjes dagelijks ook voor langere periodes te hebben gebruikt ervaar ik het wegvallen van het geluid niet meer.
Update: 03-08-2022:
Het dopje is niet van 1 stuk plastic gemaakt. Het deel wat in het oor kanaal gaat is een los stukje plastic wat op het dopje geplakt zit. Na het schoonmaken met een wattenstaafje is dit plasticje er afgevallen en heb ik met modelbouw lijm weer moeten repareren. Hierdoor voelt het product zeker niet duurzaam aan en ga ik het aantal sterren naar 3 aanpassen.