Bose Soundtouch 300 Soundbar Review
15 april 2022, laatste update op 18 mei 2022, 568 views
Rapporteer
Product gekocht
De soundbar heeft een subliem geluid. Bouwkwaliteit vindt ik erg goed. Tevens aanvullende rear speakers aangekocht. Prima toevoeging bij films 5.0 geluid. Subwoofer heb ik niet. Voldoende bas aanwezig in de soundbar. Bij stereo geluid voegen de rear speakers niets toe. Worden soms raar aangestuurd vanuit de Soundbar.
Pluspunten
- Geluid
- Makkelijk aan te sluiten
- Fijne afstandsbediening
- Soundtouch app is verbeterd
Minpunten
- Rear surroundspeakers te duur
- Rear speakers worden slecht aangestuurd bij stereo geluid
- Geen hoofdtelefoon aansluiting
De soundbar aangekocht via Marktplaats. Omdat deze goed beviel later ook de achterspeakers en subwoofer aangekocht. Het betreft hier de virually invisible 300 (rear speakers) en Bose 500 bass module. De boxen hebben alleen maar stroom nodig. Dus een stopcontact in de buurt is nodig. Verder verloopt de signaal overdracht draadloos vanuit de soundbar. Deze dient wel bekabeld te worden aangesloten op de tv. Het koppelen hiervan is gemakkelijk met een paar drukken op de bijgeleverde afstandsbediening werkt alles goed samen. Het geluid vanuit de set klinkt gebalanceerd. Alle toonhoogten zijn evenredig aanwezig. Ook de hoogste hoge tonen en de meest lage bas tonen (dankzij subwoofer). Zonder de woofer is er ook voldoende bas aanwezig. Echter voor een bioscoop ervaring is echt een subwoofer benodigd. Al met al een prima homecinema opzet. Ohja het werkt samen met de oudere Soundtouch app voor muziek streaming. Naar mijn mening volstaat deze prima. Is gebruikersvriendelijk en heb geen verbindingsproblemen. Mocht je deze box kunnen kopen voor een mooie prijs op marktplaats dan zou ik dit aanraden. Mocht je de complete set kunnen kopen dan zou ik dit helemaal aanraden. Al gaat je dit wel een duit kosten.