NZXT Kraken M22 Review

8 april 2022, laatste update op 8 april 2022, 207 views Rapporteer
Product gekocht 0

Snel kapot. Te snel. Niet compatible met eigen NZXT software.

Pluspunten

• Oogt mooi
  • Compact

Minpunten

• Kwaliteit
  • Niet compatible met eigen software

2 van 5 sterren (Slecht)
Ik heb een M22 Kraken gekocht voor mijn build. (3600 Ryzen, Corsair geheugen, SSD etc.) en alles in een NZXT Manta kast. Aangezien ik de PC niet veel meer gebruik ging ik voor enerzijds de looks, anderzijds zocht ik een koeler die mn Ryzen goed kon koelen aangezien deze nogal heet kan worden. Ik heb de PC grofweg maandelijks gebruikt, pakweg een jaar of anderhalf. De PC koelde slecht tot dat hij er zelfs in overheat protection knalde. De hele build nagekeken en alles was stevig bevestigd maar hoorde een ratelend geluid waarbij ik eerst dacht aan een kabeltje die een fan raakt. Dit bleek een intern probleem van de Kraken te zijn, en ook met de nodige tips niet te verhelpen zijn, er bleken veel meer mensen met dit probleem te kampen. Weggegooid geld.

Heb jij ook een NZXT Kraken M22?

NZXT Service : https://nzxt.com/support

Ik heb de NZXT contacts voor benelux verzocht om je te benaderen :)

De service is namelijk dik in orde.

[Reactie gewijzigd door Gipsy King op 26 juli 2024 02:31]

De URL leidde bij mij tot een 'De pagina die u zoekt bestaat niet'-melding. Ironisch?

P.S. De NZXT-suggestie van het schudden van de radiator heb ik tevergeefs geprobeerd.

[Reactie gewijzigd door GugPanub op 26 juli 2024 02:31]

De Dealer hoort je gewoon een nieuwe M22 ----> kraken 120te verstrekken daar de M22 niet meer bestaat.

Voor deze klacht staat vervanging.

De distributeur lost het verder op met de reseller en nzxt.