Wordt verwacht

Gigabyte G32QC Zwart Review

5 april 2022, laatste update op 5 april 2022, 279 views Rapporteer
Product gekocht 0

Misschien ging het om een defect exemplaar, maar de enorme hoeveelheid ghosting maakt gamen in donkere scenes zo goed als onspeelbaar.

Pluspunten

• In hoogte verstelbaar
  • Formaat
  • Prijs
  • Mooie curve
  • Design
  • On-Screen-Display erg uitgebreid

Minpunten

• Extreme Ghosting
  • Eigenlijk is alleen 60hz speelbaar in games door ghosting
  • Ernstige backlight bleeding
  • Hoog contrast waardeloos aangezien je Black Equalizer enorm omhoog moet krikken.
  • Extreem artefacting in "speed" overdrive

2 van 5 sterren (Slecht)
Ik zal nog herhalen dat het zou kunnen dat ik een defect exemplaar heb!

Door de enorme hoeveelheid ghosting, heb ik last van ernstige "flickering" doordat donkere objecten zich uitsmeren over lichte (bijvoorbeeld, een zwart-wit-zwart-wit object wordt zwart-grijs-zwart-grijs)

Hier alvast een aantal voorbeelden hoe gamen eruit ziet met deze Gigabyte G32QC.

Wizard of Legend, 700+ FPS, Free-Sync, "Balanced" overdrive (verlagen van Overdrive maakt geen verschil):

Wizard of Legend, 700+ FPS, Free-Sync, "SPEED" overdrive (verlagen van Overdrive maakt geen verschil):

Desktop test met "SPEED" overdrive

Dying Light, 90 fps, "Picture quality" overdrive (2 gifs)

Ik wou vooral dit probleem uitlichten; ik laat uitgebreide reviews over aan andere mensen :) een beknopte mening zie je wel in de afzonderlijke criteria ratings :)

Heb jij ook een Gigabyte G32QC Zwart?

Aanmelden als RMA, ik heb dezelfde monitor en herken dit beeld gelukkig niet. Gamen hierop is geen probleem. Succes met de aanmelding!