Shadow Warrior 3, PS4 Review

3 april 2022, laatste update op 3 april 2022, 118 views Rapporteer
Product gekregen +1

Had het bijna gekocht via Steam, maar zag ik dat dit gratis was via ps-now. Gelukkig maar want dit spel is echt zijn prijs niet waard.

Pluspunten

• Leuke wapens
  • nieuwigheden
  • omgeving
  • humor

Minpunten

• belachelijk kort

2 van 5 sterren (Slecht)
Als fan van de shadow warrior serie, was ik zeer hyped doen ik de aankondiging van dit spel zag! Stond al vanaf dag 1 op mijn steam wishlist en had het bij relase bijna gekocht. Normaal gezien koop ik nooit games die zijn uit zijn omdat er wel vaker teveel bugs zijn en er beter even afgewacht wordt. Ook omwille van de prijs die een paar weken later waarschijnlijk toch zakt. Dit spel was bij relase op steam 45€ als ik me niet vergis dus dat vond ik best meevallen.

Heel toevallig zat ik de avond dat ik het spel wou kopen op ps-now te kijken en zag shadow warrior 3 er gratis tussen staan! Meteen gedownload uiteraard en eraan begonnen.
Tot mijn grote verbazing, diezelfde avond nog uitgespeeld en verwijderd.

Het spel, zonder te rushen, geeft je +-5uur aan speelplezier. Als je dan 45€ legt, voel je je toch wel zwaar bedrogen lijkt me.

Shadow warrior 1:
+-20u speelplezier voor 1x campaign

Shadow warrior 2:
+-15u speelplezier voor 1x campaign

Beide spellen waren makkelijk herspeelbaar en had open maps in tegenstelling tot de lineaire maps van shadow warrior 3

Ook de secrets in shadow warrior 3 stelden niets voor helaas. Bij 1 en 2 waren deze nog een belangrijke of leuke factor in elke map.

Qua speelstijl heeft shadow warrior 3 heel veel weg van DOOM. Er zitten ook elementen in van andere spellen, zoals de bomber mannetjes uit serious sam. Deze lopen en schreeuwen op exact dezelfde manier. Niet origineel, wel leuk.

Het arsenaal aan wapens is net zoals bij voorgaande spellen divers en noodzakelijk. Elk wapen is beter tegen een bepaalde vijand.

Er is een verhaal maar het stelt niet veel voor. Bij dit soort shooters maakt dat op zich ook niet echt uit.

Het spel op zich is dus eigenlijk best leuk om te spelen maar het is echt belachelijk kort.

Heb jij ook een Shadow Warrior 3, PS4?