Bitdefender Total Security Multi-Device (5 Devices, 1 jaar) Review

29 maart 2022, laatste update op 29 maart 2022, 470 views Rapporteer

Ik heb Bitdefender enkele weken mogen testen en ik ben zeer tevreden. Het is eenvoudig te instaleren met een duidelijke interface en met de online Bitdefender Central heb je zicht op al je apparaten die beveiligd zijn met Bitdefender.

Pluspunten

• makkelijke instalatie
  • duidelijke interface
  • op 5 apparaten te gebruiken
  • hulpprogramma's

Minpunten

• vpn is slechts voor 200 mb

Ik heb Bitdefender nu enkele weken in gebruik op p.c , laptop en mobiel. Het is een uitgebreid programma met veel verschillende functies. Ik heb jaren gebruik gemaakt van gratis anti virus maar ik ben tot de conclusie gekomen dat een betaald programma toch beter is. Behalve anti virus heeft dit programma ook nog een firewall, anti tracker, safepay, wachtwoordbeheer, ouderlijk toezicht, Account privacy, video en audio beveiliging, vpn.

Bitdefender heeft ondertussen al een aantal verdachte verbindingen geblokkeerd dus beschermd goed. Gelukkig tot op heden nog geen virus maar ik weet zeker dat deze er ook meteen uitgefilterd word.
Veilig bankieren gaat heel gemakkelijk met safepay.

De firewall is erg prettig in gebruik, overzichtelijk en makkelijk aan te passen.

Voor mobiel/laptop is de anti diefstal functie erg handig, daar kan je de locatie van je apparaat zien als deze gestolen is.

Ik heb op geen van de apparaten waar Bitdefender is geïnstaleerd problemen ondervonden dus geen vertraging of een batterij die sneller leeg is. Verder is de one click optimizer handig om de boel op te schonen voor een sneller apparaat.

Het enige minpuntje is de vpn, deze is maar voor 200 mb per dag voor onbeperkt gebruik moet je een abonnement afsluiten. Dit is op zich wel logisch want vpn is nu eenmaal prijzig, voor gewoon een beetje surfen op het web is 200 mb wel genoeg maar wil je veel downloaden dan zal je er een abonnement voor moeten nemen.

Heb jij ook een Bitdefender Total Security Multi-Device (5 Devices, 1 jaar)?

Heb je wel eens iets gedaan met USB-Stick,
ik zelf ervaar namelijk wat problemen met Bitdefender en USB-Sticks,
vooral als de computer/laptop al een tijdje aan staat of de stick er voor de tweede keer aangesloten wordt.
Ik heb nog niets gedaan met usb stick, maar goed dat je het vermeld dan ga ik even kijken of het bij mij ook problemen geeft.