Denon CEOL N10 (Zwart) Review
20 maart 2022, laatste update op 20 maart 2022, 309 views
Rapporteer
Product gekocht
Mooie compacte set met goed geluid en gemakkelijk streamen.
Pluspunten
- Geluid
- Compact en mooi
- WiFi en Bluetooth streamen
- Goede app die veel muziekdiensten ondersteunt.
Minpunten
- Internet radio alleen TuneIn. Nou had ik al een TuneIn account dus voor mij niet bezwaarlijk en anders kun je met Bluetooth natuurlijk streamen wat je wil maar toch een beetje beperking.
Ik heb sinds een week het apparaat zonder de speakers in huis. Omdat ik een set Jamo S606 speakers in de kamer had staan die nog prima zijn en waar ik zeer tevreden over ben heb ik de bijbehorende speakers niet meebesteld. Ondanks de kleine afmetingen van het apparaatje haalt het echt vet geluid uit deze grote 6-ohm jongens, met mooie diepe maar strakke bassen en heel mooi gebalanceerde mid-tonen en trebles. Ook op laag volume is het geluid mooi vol en gedetailleerd.
Ik ben heel happy met dit apparaatje. Gemakkelijk streamen van Spotify en TuneIn via WiFi, prima Bluetooth voor streamen van andere zaken, tv gekoppeld met optische kabel, en vooral mooi vet maar goed gebalanceerd geluid met strakke maar niet te overdreven bassen. CD zit er ook in maar wie gebruikt dat nog? Kortom, mooi compact alles in één setje voor internet radio en streamen met echt mooi geluid.