Sony Linkbuds (Grijs, Zwart) Review
18 maart 2022, laatste update op 18 maart 2022, 169 views
Rapporteer
Product gekocht
Goed concept maar niet goedkoop
Pluspunten
- omgevingsgeluid komt door
Ik heb deze oordopjes nu een paar weken in mijn bezit. Dit leken mij ideale oordopjes voor mij. Veel thuiswerken maar ook onderweg naar kantoor en tijdens het sporten. Je sluit je in tegenstelling tot vele andere oordopjes niet volledig af van de buitenwereld. Gesprekken die plaatsvinden zijn prima hoorbaar terwijl jij naar de muziek luistert. Maar ook in het verkeer, tijdens het fietsen, hoor je alles om je heen. Overigens ruist de wind minder hoorbaar met deze oortjes. Het draagcomfort is hoog ondanks dat ik in het begin mijn twijfels had. Deze dopjes zitten niet in je gehoorgang maar klemmen in je oorschelp. Gevoelsmatig blijven ze hierdoor ook schoner. De accuduur is voor mij prima. Ze gaan zeker 4 uur mee. Opladen gaat heel simpel met de kleine oplaadcase. Waarbij alle ruimte overigens heel goed benut is.
Zijn er ook minpunten? Jazeker. Voor deze prijs had ik verwacht dat de geluidskwaliteit beter zou zijn. Ik mag graag een goede bass in mijn muziek hebben maar ik ben van mening dat goedkopere sets een veel betere bass hebben dan deze Linkbuds. Daarbij heb ik al een paar keer meegemaakt dat de oortjes storen