Brother HL-L2370DN Review

7 maart 2022, laatste update op 7 maart 2022, 924 views Rapporteer

20 jaar geleden mijn eerste brother printer en daarna wat kleurenprinter en sindsdien is er best wel wat veranderd. Wat is dat ongelooflijk snel Hij ramt er dubbelzijdige geprinte pagina's uit alsof niks is. Supertevreden. Printwerk ziet er onberispelijk uit.

Pluspunten

• snel
  • makkelijk te instaleren met brother software
  • dubbelzijdig printen
  • via netwerk kabel te verbinden

Minpunten

• geen

20 jaar geleden mijn eerste Brother printer en daarna wat kleurenprinters van andere merken en nu weer terug bij Brother. Sindsdien is er best wel wat veranderd mag ik zeggen. Wij zijn terug naar een mainstream merk als Brother gegaan vanwege de wat meer betrouwbare ondersteuning als er wat mis zou zijn en de beter verkrijgbare hulpmiddelen. Wat is deze printer ongelooflijk snel. Hij ramt er dubbelzijdige geprinte pagina's uit alsof niks is. Supertevreden, het is een mooie compacte printer zonder uitstekende lades voor de A4. Printwerk ziet er onberispelijk uit. Je kan hem instellen dat hij snel naar slaapstand gaat en dus weinig energie verbruikt. Als je zwart wit printen voldoende voor je is, je wil via een vast netwerk printen en geen uitstekende lades van de A4 dan is dit je printer zou ik zeggen.

Heb jij ook een Brother HL-L2370DN?

Whenever I see a Person browsing multi-function devices, I tell them of my experiences with Brother MFC-Js and Brother UK. Have an A3 MFC-J6510DW. Third Brother Printer Scanner. Have had it, at least, 10 years. No hassles except with wi-fi. All I have to do is relocate the router to the bottom of the stairwell.
This printer does not have wifi, just a network cable so never a problem with wifi it always works. This is not a multi-function device it is just a printer.