Sony BDP-S470 Review

12 november 2010, laatste update op 12 november 2010, 292 views Rapporteer

Ik heb deze Blu-Ray speler aangeschaft vanwege de diverse mogelijkheden. Naast het kijken naar een film op DVD of Blu-Ray heb je met deze speler ook toegang tot het internet waarbij je YouTube filmpjes kan bekijken, maar ook uitzendingen van o.a. NOS Journaal, Net5, SBS6 en Veronica van de afgelopen week. Zelf heb ik een NAS in mijn netwerk staan en deze werd ook automatisch herkend en ik kon direct streaming films bekijken. De opstarttijd is snel (3 seconden) en het apparaat is erg mooi dun. Als hij uit staat is ook echt alles donker (dus geen display wat energie vreet). Tot slot kan dit apparaat 3D films afspelen (na een firmware update). Dit heb ik nog niet kunnen testen omdat mijn tv geen 3D aankan, maar voor de toekomst is hij zeker...

Pluspunten

• Snelle opstarttijd
  • Veel (online) features
  • Kan direct streamen vanaf NAS
  • 3D

Ik heb deze Blu-Ray speler aangeschaft vanwege de diverse mogelijkheden.
Tot slot kan dit apparaat 3D films afspelen (na een firmware update). Dit heb ik nog niet kunnen testen omdat mijn tv geen 3D aankan, maar voor de toekomst is hij zeker voorbereid.
Wat ik zelfs gezien heb is dat de Blu-Ray speler ook MKV (Matroska File Format) kan afspelen, alleen niet streaming maar wel vanaf de USB poort.

Update 11-11-2010: Helaas is het afspelen van DIVX niet meer mogelijk en heb ik het apparaat retour gestuurd, ben erg benieuwd wat er nu gaat gebeuren (vervangen / herstellen) en wat de reden is (als ik dat al te horen krijg ;)). Ik hou jullie op de hoogte.

Heb jij ook een Sony BDP-S470?