Cherry DW 5100 (Qwerty US, JD-0510EU-2) Review

4 maart 2022, laatste update op 4 maart 2022, 217 views Rapporteer
Product gekocht 0

Ik heb het toestenbord nu enkele maanden in gebruik en ben zeer teleurgesteld over de kwaliteit van het toestenbord. Pootjes breken af, mist toestenbord aanslagen, verlierst connectie en zet capslock aan zonder aanleiding. Kortom, ik raad dit toetsenbord aan niemand aan.

Pluspunten

• Typt fijn

Minpunten

• Kwaliteit
  • Kleine muis
  • Zwak signaal
  • Mist toestaanslagen

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Ik heb het toestenbord nu enkele maanden in gebruik en ben zeer teleurgesteld over de kwaliteit van het toestenbord. Je hoeft het toetstenbord alleen maar aan te kijken om de pootjes te laten afbreken. Dit is niet met 1 toetsenbord gebeurd, maar in totaal met 3 toetsenborden.

Daarnaast mist het toetsenbord aanslagen als je snel typt en verliezen het toestenbord en de muis de connectie als er ook maar iets tussen de ontvanger (usb plugje) en het toestenbord/muis in ligt. Ook gaat zonder enige aanleiding capslock aan, wat ook erg vervelend en hinderlijk is.

Kortom, ik raad dit toetsenbord aan niemand aan.

Heb jij ook een Cherry DW 5100 (Qwerty US, JD-0510EU-2)?

Waar jij de kunst vandaan haal dat je al 3 toetseborden om alleen te kijken de pootjes ervan af te laten breken, je ben toch Uri Geller niet?

Heb al een paar maanden dit bord en geen van de problemen die jij noemt, ben blij met dit toetsenbord met name dat op de rand dan wel onderaan het bord een aantal toetsen zitten die jezelf kan programmeren.

Heb de 3 rechtse SellectAll - CTRL+A - CTRL+V erop gezet.

Dat het Sherry DM5100 niet duur is, dan zou ik eens een Logitech bord kopen maar dan is de prijs wel iets anders, succes.
Blijkbaar nog nooit van sarcasme gehoord, maar goed...

Dit is de ervaring die ik en mijn collegae met het toetsenbord hebben. We hebben 4 toetsenborden gebruikt en hebben van ellende de toetsenborden vervangen. Fijn om functies te hebben in een toetsenbord waar de primaire functies niet werken.

Daarnaast weet ik niet waar jij iets leest over mijn mening over de prijs? En voor 10 euro meer hebben we nu een Logich toetsenbord-muiscombinatie die perfect werkt.

Succes met je toetsenbord!