Montage:
Ik heb een relatief dun werkblad (15mm) en dit zorgde ervoor dat ik niet direct de klem aan mijn werkblad kon bevestigen. In de klem zijn twee gaten per rij op telkens een verschillende hoogte, drie in totaal, voorzien.
De bovenste rij lukte niet omdat mijn werkblad ~2mm te dik was. Bij de middelste rij waren de schroeven te kort om de onderkant van het werkblad te bereiken. Hierdoor heb ik een houten plankje ertussen moeten plaatsen. Niet iedereen heeft natuurlijk een houten plankje liggen maar een boek of wat karton zou een tussentijdse oplossing kunnen bieden indien iemand zich in dezelfde situatie bevindt. Een houten plankje is steviger en beter geschikt als permanente oplossing.
Het bevestigen van de monitoren verliep goed al is het toch aan te raden om dit met twee personen te doen mits het comfortabeler en/of veiliger is afhankelijk van het gewicht van de monitoren. Let op, hiervoor is een schroevendraaier nodig van het type PH1x80mm (niet meegeleverd).
/m/493680/1No6lhVr49ONOMa7zNa4sA5oU4NKGzJLtA50MceMi08vNpU1qm.png?f=620xauto)
Afstelling:
De afstelling van de monitor armen verliep niet zo vlot. Met de bijgeleverde sleutel moet je soms flink wat kracht uitoefenen om het koppel in te stellen.
/m/493680/1No6nOhavSZQK8KX71YizNzTqNcyXGzQHJ9KVv2tMkFOeJR9Yv.png?f=620xauto)
Kabelmanagement:
Er is kabelmanagement maar verwacht er niet te veel van. Je kan de kabels langs de armen laten lopen en zo geleiden langs de hoofdbuis al zijn er geen geleiders voorzien langs de hoofdbuis. De kabels moeten hiervoor wel lang genoeg zijn. Ik heb geen kabels die lang genoeg zijn en kan dit dus niet gebruiken
/m/493680/1No6wqU1KWlWzfWFSkPevaEQaUmzYRTzkD0uWWTsdN4B5tu7fi.png?f=620xauto)
Persoonlijke hekel:
Mijn exemplaar verschilt in hoogte tussen de twee monitor armen waardoor mijn linker monitor 1cm onder m'n hoofdmonitor hangt. Misschien was dit een fabricagefout of is dit binnen de marge van de productie. Dit vind ik wel een beetje vervelend en had ik natuurlijk niet verwacht met zo goed als twee identieke monitoren (zie lijst beneden).
:strip_exif()/m/493680/1No5MZ31R2PBiMocZZjAQmY6fAzHhVoRjbNmZdKXcpFLCbKU6c.jpeg?f=620xauto)
Buiten het verschil in hoogte ben ik er wel tevreden mee. Wanneer ik wat langere kabels heb en een nieuwe bureau kan ik wat kabelmanagement doen.