Kef LSX Zwart Review

20 februari 2022, laatste update op 21 februari 2022, 802 views Rapporteer
Product gekocht 0

Boekenplank speaker met super geluid. Wifi en helpdesk zijn een ramp.

Pluspunten

• Hifi geluid
  • Mooi compact ontwerp
  • Vele bronnen te gebruiken

Minpunten

• Wifi verbindt niet
  • Helpdesk helpt en antwoordt niet

2 van 5 sterren (Slecht)
Goede speakers waar we twee jaar veel plezier van hebben gehad in een huiskamer van 40 m2. Voor een boekenplank speaker hebben ze een super geluid.

Wel een waarschuwing want na lange tijd goed verbonden te zijn, verbinden ze na een update niet meer. Volgens KEF komt dat omdat ik een mesh router heb. Ik moest instellingen veranderen die niet helpen of die mijn router niet heeft. Nu antwoordt KEF gewoon niet meer. KEF zoekt het probleem bij mijn router ipv bij haar software. Al mijn andere 20 verbonden apparaten werken wel gewoon. Ik heb een Orbi setup van circa € 500, dus die vervangen gaat 'm niet worden.

Heel veel mensen met hetzelfde probleem in bijvoorbeeld Amerika, google maar eens. In Nederland minder omdat vrijwel iedereen een router van de provider heeft.

Kortom, prima speakers maar koop ze niet als je een eigen mesh router hebt en ze via Wifi wil aansturen. Ik zou ook zeer terughoudend zijn als je een fatsoenlijke helpdesk op prijs stelt.

EDIT Als de speakers waren blijven verbinden, dan had ik als review zeker "goed" gegeven. Ik ga nu uit van de huidige situatie.

Heb jij ook een Kef LSX Zwart?

Ik steek mijn nek maar weer eens uit, dit is geen review over de speakers maar over een update die niet helemaal doet wat ie moet doen en geen reactie van de klantenservice van het merk die ook niet aan de verwachting voldoet. Je schrijft twee jaar met plezier gebruikt, ik verwacht dat een review/recensie daarover gaat eventueel met afbeelding etc.
U heeft een punt, maar toch ben ik blij met een dergelijke waarschuwing.
Dank voor uw feedback. Ik ben geen audiofiel en u zult het moeten doen met:
"Boekenplank speaker met super geluid." Pluspunten: Hifi geluid, Mooi compact ontwerp, Vele bronnen te gebruiken." Dat is mijn reviewend vermogen voor wat betreft dit product.

Er zijn genoeg Tweakers die een diepgaandere review hebben geschreven, maar ook reviewers van mijn niveau. Ik doe mijn best om een steentje bij te dragen. Als u hier niet van gediend bent, dan verzoek ik u naar de uitgebreidere reviews te kijken.

Aangezien op Tweakers waarschijnlijk veel personen zitten die geen Ziggo routertje gebruiken, vond ik de waarschuwing voor gebruik met eigen router zeker de moeite waard. Val je niet in deze categorie, kijk dan naar het positieve deel van mijn review. Zie ook mijn EDIT naar aanleiding van uw opmerking.
reactie verwijderd.

[Reactie gewijzigd door OPELOPA op 25 juli 2024 19:06]