€ 69,95 bij Amazon.nl

Imou Rex 4MP Review

20 februari 2022, laatste update op 20 februari 2022, 3.853 views Rapporteer

Vlotte verbinding via de app.

Zeer aangenaam verrast van de hoge beeldkwaliteit voor deze prijs (zowel overdag als 'snachts).

Ondersteboven monteerbaar, 360° zicht, notificatie wanneer personen gedetecteerd worden, opslag in cloud/SDcard/NAS

Een no-brainer voor wie een beveiligingscamera zoekt!

Pluspunten

• Hoge beeldkwaliteit
  • 360° roteerbaar
  • Night vision (IR)

Minpunten

• Nog geen gevonden

Imou Rex aangekocht, Imou Life app gedownload op smartphone en in enkele duidelijke stappen de beveiligingscamera verbonden. Via de app kunnen zowel mijn partner als ik de beelden bekijken.

Zeer aangenaam verrast van de hoge beeldkwaliteit voor deze prijs (zowel in kleur overdag als IR wanneer het donker is)!

Ik heb de camera ondersteboven gemonteerd op het plafond (in te stellen in de app) en nu hebben we 360° zicht in het stalgebouw. Zo kunnen we met een gerust hart gaan slapen, weten we wanneer er voor het eerst/laatst iemand langs geweest is (incl notificatie).

Beelden kunnen zowel opgeslagen worden in de Cloud, SD kaart of NAS. Maar zelfs indien je geen opslag voorzien hebt, krijg je toch nog notificaties wanneer er een persoon gedetecteerd is (incl foto).

Een no-brainer voor wie een beveiligingscamera zoekt!

Heb jij ook een Imou Rex 4MP?

Toch even wat nuance aanbrengen, aan de hand van jouw review heb ik de camera gekocht, maar zonder opslag krijg je geen foto maar een thumbnail te zien. De foto kun je helaas alleen zien als je er ook een maandelijks abonnement bij neemt.
Heb je ook de camera al kunnen streamen naar ren google home scherm ? Mij is het nog niet gelukt
Intussen deze camera ook ontvangen. Werkt heel goed en een fijne integratie in Home Assistant.
Ik heb de camera gekoppeld aan Synology surveillance station, daarmee stuur ik meldingen naar Home Assistant via webhooks.
@Bartjuhhh020 Via Home Assistant kan je eventueel casten naar een Google Home scherm.

Verder heb ik de IMOU watermerk eruit gekregen, en vervangen door een eigen tekst, dit kan je doen via SmartPSS van Dahua.