Hombli Smart Bulb WW (1-pack) Review
19 februari 2022, laatste update op 19 februari 2022, 302 views
Rapporteer
Product gekocht
Via Greenchoice zag ik de Aanbieding om vier van deze lampen voor een zacht prijsje te laten opsturen. Voor €41,50 ben ik in het bezit van de lampen gekomen en dat blijkt geen verspild geld. Met de App voor Android werken de lampen prima samen met Google Assistent en Home
Pluspunten
- voordelig
- simpele installatie
- werkt met Google Home
- Duidelijke instructie
- Zeer helder wit licht
Minpunten
- Kleurlicht is niet heel fel
De lampen zijn simpel van installatie. Ik heb een OnePlus 7T met Android 11 gebruikt voor de installatie. Installeren gaat makkelijk door de lampen in de fittingen te draaien en dan de aanwijzingen in de App te volgen. Dit bestaat uit het invoeren van je Wifi-wachtwoord en vervolgens wachten tot de lamp gelinkt is. Daarna geef je elke losse lamp een unieke naam.
Vervolgens voeg je de lamp toe in de Google Home App met de functie "Werkt met google" en dan kun je een koppeling tussen de meegeleverde App en Google Home maken, dit werkt zoals beschreven en ik heb geen bugs ontdekt.
Door routines in te stellen in Google Home kan ik de lampen automatisch aan en uit laten gaan als mijn telefoon zich binnen of buiten mijn huis verplaatst, dit vind ik een van de mooiste opties.
Het enige minpunt dat ik al aangaf is de kleursterkte bij gekleurd licht. Ik had gehoopt dat dit wat feller zou kunnen, met 2 lampen in een armatuur op mijn eettafel. Dat is helaas niet anders.
Tot slot
Het geeft een mooie toevoeging aan het huis. Vooral het praten tegen het meubilair dat nu ook nog eens functioneel is, stemt mij erg vrolijk.