€ 47,95 bij AllYourGames.nl

Pokémon Legends: Arceus, Switch Review

9 februari 2022, laatste update op 9 februari 2022, 274 views Rapporteer
Product gekocht 0

Pluspunten

• Eindelijk vernieuwde vang-mechanics
  • Monster Hunter-achtige vrijheid

Minpunten

• Maar raakt sleets
  • Belachelijk slechte textures

3 van 5 sterren (Voldoende)
Het is een uitstekende vernieuwing van het type gameplay dat Pokémon biedt, maar je moet echt door de belachelijke slechte graphics heen kijken (sommige gezichten en/of outfits kunnen echt niet bijvoorbeeld), en hoewel de gameplay eindelijk vernieuwend is, raakt de boel wel sleets na een tijdje. 20 Starly vangen voor een complete Dex-entry is vernieuwend, maar dan heb je er nog 241 te gaan. Iets van stroomlijning had de game goed gedaan op dat gebied.

Je krijgt bijvoorbeeld steeds meer manieren om sneller door de wereld te bewegen. (Dan vallen de graphics ook steeds meer op helaas, zeker bij vliegen.) Het had de game volgens mij goed gedaan als je ook manieren/technieken ontdekt om sneller je Pokédex te vullen. Dat je in plaats van 20 Starley er nog 2 nodig hebt bijvoorbeeld.

Laten we hopen dat Pokémon Legends: Articuno/Moltres/Zapdos hiervan leert? ;)

Heb jij ook een Pokémon Legends: Arceus, Switch?

Ik heb het spel sinds kort gestart, maar het zit mij vooral tegen dat het erg lang duurt voordat je echt aan de slag kan.
Klopt! Er is erg veel uitleg aan het begin. Maar dat valt later in de game wel mee wat mij betreft. Je moet alleen niet een JRPG van het niveau Final Fantasy of Trails in the Sky verwachten. Het is allemaal vrij kinderlijk natuurlijk. :P

Ik kreeg vooral de behoefte van deze snelle review tikken omdat ik me echt niet kan vinden in al die 5 sterren hier. Ik ga dan niet flauw 1 ster geven als balans, maar ik vind 3 sterren echt een fair oordeel voor deze game. Prima game dus, voor echte fans.

[Reactie gewijzigd door ap3nr0ts op 25 juli 2024 04:01]