Dell KM7120W (Qwerty US) Review
3 februari 2022, laatste update op 3 februari 2022, 242 views
Rapporteer
Product gekocht
Erg fijn toetsenbord, solide gebouw en fijne toetsaanslag. Muis ligt lekker in de hand.
Pluspunten
- Strak design
- Toetsenbord voelt solide aan
- Fijne toetsaanslag
- Handige media-toetsen
Minpunten
- Muiswiel voelt goedkoop aan
Ik wilde graag een toetsenbord/muis set met een strak minimalistisch design, die ook echt goede kwaliteit uitstraalt. Aangezien ik al veel spul van DELL gebruik kwam ik al snel op deze set uit. Met name het toetsenbord vind ik erg fijn typen. De toetsen voelen stevig en solide aan, zoals eigenlijk de gehele behuizing. Het toetsenbord is redelijk zwaar en blijft daardoor altijd goed liggen zonder te verschuiven. ook dankzij de goede rubberen voetjes. De rij met functie-toetsen bovenaan bevat een aantal handige toetsen voor volume, media-bediening (play/pause/skip), rekenmachine en handige toetsen om je webbrowser te openen, te zoeken en ook om je computer te vergrendelen. Handig als je op kantoor vaak van je werkplek wegloopt.
De muis heeft een fijn formaat en ligt goed in de hand. Enige nadeel is het wieletje die een beetje goedkoop aanvoelt. Het draaien van het wiel veroorzaakt ook een geratel dat niet erg kwaliteit uitstraalt. Het werkt verder prima, maar een metalen scrollwiel was beter geweest, niet alleen voor het design.
Bluetooth verbinding werk probleemloos, en je kan hem eenvoudig aan in totaal drie pc's koppelen (2x bluetooth, 1x via de usb-dongle).
Al met al en erg mooie set voor een redelijke prijs.