Wordt verwacht

Dell Latitude 5520 (83Y49) Review

Appelzaadje
2 februari 2022, laatste update op 2 februari 2022, 1.648 views Rapporteer Product gekocht

Dell Latitude 5520 (83Y49)

laptop via werk in gebruik

Pluspunten

• licht voor formaat

Minpunten

• keyboard
  • trackpad

2 van 5 sterren (Slecht)
helaas als vervanging voor oude fujitsu gekregen voor werk
Ben veel onderweg en sta vaak in en rondom server ruimtes
hiervoor is deze laptop niet echt geschikt niet alleen door het formaat maar dat is niet iets wat mis is met de laptop maar meer iets waar mijn werkgever niet over heeft nagedacht (had liever een 13 of 14" gehad)
Tijdens het gebruik zijn mij meerdere dingen opgevallen aan de laptop waar ik niet aan kan wennen en me enorm aan stoor.
vooral het keyboard en de track pad zijn niet echt goed.
toetsen zijn net iets naar links gekanteld lijkt het in verhouding met een normaal toetsenbord waardoor blind typen me stukken moeilijker afgaat dan op een normaal keyboard of zoals dit op m'n vorige laptop ging.

persoonlijk geen fan van functie toetsen die als default fn functie nodig hebben dit is echter makkelijk te locken maar door het vreemde numpad missen toch nog een aantal functie toetsen en anderen zijn verplaatst
trackpad bijna niet te gebruiken en je moet echt je vinger er af halen om te kunnen klikken met de ene hand de pointer doen en met de andere klikken werkt niet goed / fijn

verder ontbreekt vanuit dell standaard de software voor het aanpassen van de keyboard verlichting deze kan je zonder bij dell de Dell Feature Enhancement Pack te downloaden gaat niet default via de windows mobilitie centre.

pijltjes toetsen zijn standaard dell / hp en dus zijn up en down erg klein / halve keys
geen goeie laptop als je niet achter een bureau zit

voor de rest standaard laptop niet bijzonder

Heb jij ook een Dell Latitude 5520 (83Y49)?