€ 178,66 bij Amazon.nl

Everki Titan rugzak Oranje, Zwart Review

Bramtweakers
1 februari 2022, laatste update op 13 augustus 2024, 624 views Product gekocht

Everki Titan rugzak Oranje, Zwart

Ruime rugtas. Past een asus rog strix 17,3" laptop makkelijk in.
Daarnaast genoeg ruimte voor een tweede laptop en de rest van het materiaal.
Goede padding voor de laptops en goeie verdeling in de vakjes.

Rog strix had wellicht ook in de 17,3" tas gepast.

Pluspunten

• Goede padding
  • Ruim
  • Goede verdeling vakken
  • Regencover bijgeleverd
  • Uitstekende rits
  • Prijs/kwaliteit in balans

Minpunten

• Prijzig
  • Log
  • Relatief zwaar.

Door een hele reeks aan tassen heen gesleten door de jaren heen.
Ik werk in het onderwijs en mag met regelmaat een kilootje of 4 a 5 aan papierwerk/boeken/toetsen meezeulen.
Dit heeft inmiddels een tas of 4 het leven gekost.
Vaak begaf de rits het of begon het bij de naden te scheuren omdat de tas toch iets te zwaar werd gebruikt.

Deze tas oogt groot, en is ontzettend ruim van binnen.
Ik heb een asus rog strix 17,3 inch die helaas nèt boven gemiddelde 17,3 inch laptopformaat zit door het koelblok aan de achterkant. Ik heb de 18,4 inch tas gekocht omdat ik dan zeker wist dat er genoeg ruimte was. Achteraf gezien had ik misschien ook met de 17,3 inch variant kunnen afdoen.

Padding was met mijn laptop erg belangrijk maar die zit hier goed in. Ik heb het idee dat mijn laptop goed beschermt zit. Wel koop ik nog een extra sleeve zodat mijn asus iets minder leefruimte heeft.

Ritsen zijn van tentkwaliteit, stiksels zien er goed uit.
Ik zal over een jaartje nog eens een review schrijven, stuur me gerust een berichtje als je vragen hebt.

Na iets meer dan een halfjaar
Nog steeds erg tevreden met mijn keus, de tas is sterk, kan veel dragen en laat amper sporen van slijtage zien. Ritsen zijn sterk en tas is versatiel in te delen. De tas wordt dagelijks gebruikt voor mijn werk, gebruikt voor dagjes weg en weekenden weg en bied meer dan genoeg ruimte in alle gelegenheden.
Het enige minpunt is de massa van de (lege) tas.
Kwaliteit heeft een prijs, maar als de kwaliteit hetzelfde blijft koop ik (als deze versleten is) dezelfde tas nog een keer.

Update 13-8-24:
De tas is nog steeds in goede staat, 1 rits heb ik opnieuw vast moeten zetten maar alle naden van de tas houden het goed vol. Toptas! Ik koop hem nog een keer als deze af is.

Heb jij ook een Everki Titan rugzak Oranje, Zwart?

Weet je of er boeken in passen en een fles van 1 liter want ik wil de tas ook kopen omdat mijn oude tas na 5 jaar gebruiken er een gat bij de rits zit maar weet of je je schoolboeken en wat eten en drinken in aparte vakken kan doen en is je tas nog niet versleten na bijna 2 jaar

[Reactie gewijzigd door mitchell16 op 25 juli 2024 06:23]

De tas bevalt nog steeds uitstekend. Een klein stukje van het stiksel van de rits heeft het begeven maar dit was makkelijk zelf te repareren. De stof (zowel binnen als buiten) ziet er nog goed uit. Er zitten drie vakken in. Eén voor de laptop (en een boek), één waar een dubbel verdeelvak in zit en een groot vak (dus drie vakken in het middelste vak. en een klein voorvak.
Je kan dus met gemak je boeken en een literfles los kwijt.

Ik gebruik mijn tas dagelijks, ik kan alleen niet vertellen of hij vijf jaar mee gaat. :)

Succes met het maken van je keuze!
dank u wel ja ik gebruik mijn tas ook dagelijks maar je ik had hem wel voor meer dan 150 euro gekocht nog toen ik begon met mijn middelbare school nu zit ik in de ICT mbo 2 en hier na wil ik 4 en hbo gaan doen dus ja ik hoop dat hij net zolang als de tas die ik nu heb mee kan maar ik wil een nieuwe tas omdat ik van 15,6 inch naar 17,4 inch toe wil gaan