Ik was al enige tijd op zoek naar true wireless earbuds voor in de sportschool maar helaas, ik heb moeilijke oren. Een vriij grote
tragus en een gehoorgang die net even anders loopt dan de meeste ontwerpers voorzien hadden.
Black friday had ik al de Jabra Elite Active 75t laten komen (kreeg ik gewoon niet in mijn oren) en de Panasonic RZ-S500WE-W (klinkt prachtig als je ze op de plaats houdt met je vingers, anders liggen ze er zo uit)
Toen ik op een Aziatische blog over deze nieuwe Redmi buds kreeg ik het gevoel dat ze wel 's konden passen. Dus besteld en 2 dagen later kwam de amazon bezorger. Heel klein zwart plastic doosje met daarin 2 hele kleine buds. Plastic eraf, even opladen en proberen. Pairen was zo gebeurt, uit de doos halen en ze staan in pairing modus.
In het oor dan maar.. hm, standaard tips floepen ze er zo uit maar met een paar triple flange silicon tips blijven ze wel zitten
Nou 's kijken wat ze kunnen. Stukje Vivaldi 4 seizoen. Dat was niet geweldig. Beetje jazz dan maar. Frank sinatra klinkt alsof ' ie met masker op in een zoom call een optreden geeft. Jazz met een vrouwelijke vocalist dan maar. De dame slist en klinkt alsof ze een mondkapje op heeft. De piano klinkt als iets van de speelgoed winkel en ik hoor het verschil niet meer tussen de drum en de plukbas.
Nachtje inspelen heeft niet mogen baten.
Bediening is vrij simpel. Vingertip op het linker oortje voor play/pause en meer heb je eigenlijk niet nodig
Helaas maar deze klinken daadwerkelijk slechter dan mijn 7 euro bedraade oordopjes van aliexpress. Best jammer, product was verder heel aantrekkelijk maar ze zijn retour naar amazon