OnePlus Nord 2 5G, 8GB ram, 128GB opslag Grijs Review
21 januari 2022, laatste update op 21 januari 2022, 319 views
Rapporteer
Product gekocht
Pluspunten
- Beste softwareervaring
- Uitstekende vingerafdruklezer
- Snelle processor
- 90Hz scherm erg mooi vloeiend
- Trilmotor erg goed
Minpunten
- Geen audiojack
- Achterkant niet erg chic
Mijn eerste Android telefoon die geen Samsung is. Nu bijna spijt dat ik dat niet eerder heb geprobeerd. Vooral de software is een verademing in vergelijking met Samsung. Alles is vlot en netjes. Geen bloatware of overdaad aan opties of gimmicks. NFC-betalingen werken consistenter dan op Samsung.
De hardware is ook goed, maar daar doet Samsung het eveneens prima. De vingerafdruklezer is snel en nauwkeurig. Werkt fijn. Het scherm is scherp en komt bovendien vloeiend over door de verversingsfrequentie van 90Hz. De camera is prima.
Dit is mijn eerste telefoon met 5g mogelijkheden, maar dit heb ik nog niet getest. Ook nog niet zo heel gek veel behoefte aan gehad. Opladen gaat echt onwijs snel, maar van mij hoeft dat niet per se. Ik maak me dan zorgen over slijtage de accu.
Het enige wat ik mis is de ouderwetse audiopoort, maar dat mag de pret niet drukken.
Een uitstekende koop voor de prijs.