€ 160,79 bij Amazon.nl Marketplace

Samsung Galaxy Buds Pro (Zwart) Review

17 januari 2022, laatste update op 17 januari 2022, 249 views Rapporteer

In het kort, geweldig geluid, hele matige ANC, maar absoluut verschrikkelijke pasvorm.

Pluspunten

• Helder geluid voor het bedrag

Minpunten

• Slechte pasvorm
  • ANC voegt niets toe

2 van 5 sterren (Slecht)
Ik ben al jaren blije gebruiker van Samsung buds. Heb de afgelopen jaren veel gebruik gemaakt van de originele galaxy buds. Nadat deze de geest hadden gegeven besloten om te upgraden naar de pro variant.

Het geluid van deze oortjes is geweldig voor het geld. Echter merk je hier niet zo veel van want ze vallen werkelijk constant uit de oren. Heb alle drie de pasvormen geprobeerd, maar dit was niet de oplossing. Waar de originele buds een soort 'fin' hadden die ervoor zorgden dat de oortjes niet uit je oren zouden vallen, houden deze zich enkel vast met pure wilskracht. Dit is niet voldoende.

En als je ze dan aan wil drukken, raak je het gigantische aanrakingsgevoelige deel van de oortjes aan, en gaat je muziek op pauze. Extreem frustrerend.

Oh, en de ANC, laat die maar uit. Het doet niet genoeg om het gigantische verlies in batterijduur te veroorloven.

Heb jij ook een Samsung Galaxy Buds Pro (Zwart)?

Goede review, fijn dat meer mensen dit probleem duidelijk aangeven.
Heb je de buds nog? Die van mij vielen ook telkens uit maar ineens kon ik ze niet meer vinden via de software zoekfunctie. Dit door een storing bij de software.
Samsung wilt de Samsung Buds pro hierdoor niet vergoeden.

Klopt; ook het telkens pauzeren van je muziek is echt verschrikkelijk.