Lamerikx, bedankt voor je reactie.
Ik denk dat Garmin uit veiligheid zijn kaarten heeft afgedekt en je hier niet bij kan komen. Al standaard heb ik een SD-kaartje inzitten en heb dan geen gebrek aan geheugen, behalve als alles wil downloaden. Dan heb aan een 32 GB kaartje niet genoeg. Volgen het programma moet je dan een SD kaart hebben van zo'n 9 miljard GB.
Een navigatie zou je makkelijk moeten updaten. Op het moment dat je die aansluit en er staat Kaart update beschikbaar met de knop Installeer, dan denk je dat je dat moet doen. Deze knop zal niks doen, omdat je geheugen niet toereikend is. Waar je de kaartupdates 3 à 4 keer per jaar binnenkrijgt, weet ik niet. Dat kreeg je voorheen in het eerste menu te zien.
Ik heb het vermoeden dat Garmin Nederland sofware-matig de problemen niet heeft kunnen oplossen, om de navigatie alleen voor Europa beschikbaar te stellen, zoals het op de verpakking staat.
Reactie Garmin: Uw Garmin Drive 61 toestel heeft niet alleen Europa maar ook de optie om een deel van de wereld te downloaden. Daarom is Australia, New Zealand en Zuid Afrika beschikbaar voor u. Dit kunnen wij helaas niet van uw account verwijderen omdat het specifiek voor u toestel is. U hoeft alleen niet te updaten.
Er wordt dus gezegd, je moet maar niet updaten