GoPro Hero9 Black Zwart Review
25 december 2021, laatste update op 25 december 2021, 459 views
Rapporteer
Product gekregen
Prima product, echter ik had wat meer verwacht van gopro, alleen handig als je ook van plan bent in in de gopro eco systeem te inverteren. Camera heeft de neiging om te oververhitten in bepaalde situaties
Pluspunten
- robuust gebouwd
- Veel appandages
- Helder beeld
De reden dat ik de stabiliteit en betrouwbaarheid een slecht geeft is dat in bepaalde applicaties zoals: filmen zonder actieve luchtstroming oververhitting problemen geeft op 4k 60FPS. Deze situaties staan niet aangegeven op de website. Dit betekend dat langere shots opgebroken moeten worden in kortere segmenten. De maximale tijd die ik gehaald heb voordat de camera te heet werd was: 30 minuten in waterproof case. 45-60 min zonder case.
Ik geef toe dat mijn applicatie niche is, ik film met een waterdichte case in de open lucht en niet onderwater en dat de camera niet ontworpen is op deze usecase, echter merk ik wel dat de camera in meer omstandigheden oververhit waarbij er geen lucht stroming aanwezig is om te koelen. Het hitte probleem is niet alleen bij opnemen een probleem maar ook 4K beelden van de camera halen met usb kabel is een probleem qua warmte, en de camera word soms pijnlijk heet om aan te raken.