€ 31,95 bij Amazon.nl

Trust Voxx Review

23 december 2021, laatste update op 23 december 2021, 375 views Rapporteer

Pluspunten

• pracht van een muis
  • snel aangesloten met draadloze dongle
  • mooi oled schermpje met status

Minpunten

• te zwaar

3 van 5 sterren (Voldoende)
pracht van een muis! maar helaas krijg ik in plaats van minder last van mijn "muis arm" juist meer last! waarom? de muis is relatief vrij zwaar. het van links naar rechts bewegen gaat prima, maar de laatste paar pixels "mikken" moet je heel krapachtig doen omdat de muis dan als het ware vastplakt op de grond (gebruik een luxe muismat dus daar ligt het niet aan). of het door de optische sensor of het gewicht komt weet ik niet. maar ik moet dus extra veel spierspanning gebruiken om de juiste positie op het scherm te bereiken. vreselijk irritant, én ik krijg direct last van mijn arm! heb hem dan ook na een paar dagen retour gedaan, want voor mij werkt hij totaal niet ergonomisch. met m'n gewone muis heb ik veel minder last.

Heb jij ook een Trust Voxx?

Deze verticale muis heb ik zowat 6 maanden in gebruik. Werkte als een tierelier. Ligt goed in de hand. De programmeerbare knoppen zijn een pluspunt. Batterij gaat erg lang mee en je kunt er verder mee werken tijdens het opladen. Op de RF 2.4 zit een vertragingstijd. Best wel vervelend. De BT is accurater.
Nu echter sinds 1 maand niet meer. De sensor is zeer inaccuraat geworden, een andere ondergrond kiezen of de gevoeligheidsinstellingen van de muis via de windows instellingen aanpassen heeft daar geen effect op.
Sinds vandaag doet hij het helemaal niet meer: cursor soms nog eens te zien, maar zodra de muis beweegt dan verdwijnt de cursor! Die ± 30 euro zijn dus voor de vuilbak.
Enige positieve noot: ik weet nu dat een verticale muis mijn ongemak aan de vingers wegneemt.
De volgend wordt een Logitech Lift , een reeks reviews gelezen en bekeken: connectiviteit en sensorrespons blijken bij de Logitech echt geen probleem te zijn. Is wel duur, maar wat heb je aan een goedkope die het maar 6 maanden uithoudt!
ik geef deze muis 0 op 5.