Philips 56PFL9954H Review

19 september 2010, laatste update op 19 september 2010, 130 views Rapporteer

Het is een hele gewaarwording. Ik ging van een 42" (Philips) naar 56" 21:9. In alles is het beeld beter.
Ik had wel een 180P tv maar uiteindelijk gaf hij het weer in 1080i. Nu is het 1080p en dat is te zien ook.
De technieken zijn natuurlijk ook verbeterd.
Het ambilight dat in verschillende kleuren mee kleurt geeft net wat meer effect als mijn vorige ambilight. Heerlijk om alle films te zien in 21:9 formaat. Ik kijk bijna alleen maar films dus vandaar deze keuze.
Het geluid dat de tv produceert vind ik uitzonderlijk goed maar kan niet op tegen mijn installatie.
Nu de nieuwe 3D uit is kan je leuk zaken doen om deze een stuk goedkoper te kopen.

Pluspunten

• Beeld
  • Geluid
  • Gebruiksgemak
  • Belevenis

De technieken zijn natuurlijk ook verbeterd.

Heb jij ook een Philips 56PFL9954H?